Reklama
 
Blog | [email protected]

Jak to bylo před rokem, když v Půlnočním království zlého krále Miloše zakázali zpívat

Na Hradě stále zpřísňují bezpečnostní opatření. Připomeňme si, jak to bylo na Hradě před rokem, když tam skautům zakázali zpívat.

Hledá se Země krále Miroslava, kde si budou moci skauti zazpívat českou hymnu. Policie na Hradě bojuje proti teroristům zákazem dětského zpěvu.
Skauti jsou nepohodlní každému diktátorskému režimu.

Kdo neměl to štěstí a zažil Husákovsko – Jakešovskou diktaturu ví, že skauti byli zakázaní a perzekuovaní.

A už je to tady zase! Skauti nesměli včera na Pražském hradě zazpívat českou hymnu. Nenáviděný zemanovský režim už má strach z každého projevu mladých lidí a zadusí jej pod nálepkou nespecifikovaných „bezpečnostních“ opatření.

Od mládeže se očekává jen čtení vytištěných otázek připravených zpracovanou učitelkou. Všechno ostatní je potenciálně nebezpečné!

Konečně je všem jasné, že „bezpečnostní“ opatření na Hradě vůbec nejsou proti teroristům. Proti jakým teroristům se bojuje zákazem dětského zpěvu? Opatření jsou proti všem projevům neloajality vůči neoblíbené hlavě státu. Naskýtá se otázka, proč taková opatření, když podle průzkumů je prezident tak „oblíben“. Že by nám soudruzi s těmi statistikami lhali?

V jednom je ale statistika neúprosná. Tak, jak každý zlý pohádkový drak skončí nakonec o několik hlav kratší, tak také nenáviděný panovník, který zakazuje zpívat, skončí špatně.

Reklama