Reklama
 
Blog | [email protected]

Zemanovo Waterloo v Brně

Napoleon neměl jezdit k Waterloo a Miloš Zeman do Brna.
Už dlouho mne štve, že Miloš Zeman si z našich daní dělá vlastní předvolební kampaň, ale v Brně tomu bylo jinak. Myslím, že Zemanova cesta do Brna byla nejlepší předvolební kampaní pro pány Drahoše a Horáčka. Možná mu mohli i něco přispět a Zeman s sebou mohl vzít ještě nějakého dalšího idiota z Hradu, který by třeba chtěl pilotovat policejní vrtulník.
Pozitivním zjištěním je, že my, co nechceme, aby tento morální úchyl, viz jeho výroky o likvidaci novinářů nebo vývozu zbraní kamkoliv, byl znovu zvolen, máme na Hradě nějakého spojence. Těžko by totiž někdo mohl naplánovat debilnější program návštěvy jihu Moravy než byl tento.
Místo férového setkání s občany Brna, kde se mohl Miloš Zeman dozvědět od pracovníků spousty velkých zahraničních, většinou německých firem, které v Brně jsou, co budou tito lidé dělat, až vystoupíme z EU, aby EU nestihla vyšetřit Andrejovy dotační podvody, a tyto firmy u nás skončí, jel Miloš Zeman na besedu s několika svými příznivci do Kozojídek. Když jsem kousek této besedy zahlédl na facebooku, tak jsem si myslel, že je to nějaké improvizované představení Divadla Járy Cimrmana. Těžko lze lépe vyjádřit Zemanovu slabost a fóbii z lidí, kteří mají hlavu.
A vůbec nejlepší je ta havárka policejního superauta za 4 mega, následná Milošova návštěva zraněného Kruliše v nemocnici, aby se domluvili na společné verzi lhaní ohledně toho, kdo vlastně superauto řídil.
Strmý pád preferencí Miloše Zemana, který začal památným šermováním hůlkou před očima premiéra této země, cesta do Brna určitě nezastavila. Už se těším na duel pánů Drahoše a Horáčka v druhém kole prezidentské volby.
Mám kolem sebe docela dost lidí seniorského věku, kteří bývali voliči Miloše Zemana. Teď už mezi nimi není volič Miloše Zemana ani jeden. Moje máma, která mezi ně také patřila, říká, že když vidí Miloše v televizi, okamžitě přepíná na jiný program. Naprosto nechápe, proč se takto ztrapňuje a v klidu neodejde se léčit. Asi si ještě dost nenahrabal a nebo je někomu hodně zavázán a odejít jinak než nohama napřed nemůže.
Reklama