Reklama
 
Blog | [email protected]

Zemanova Mission Complete

Zkazky o Zemanově „železném“ zdraví jsou poněkud nepřesvědčivé. Hlavně ta o tom, že jeho zdravotní stav byl skvělý a v poslední době se zlepšil.
Když byl „prezident“ u nás minulý rok v létě a místní oligarchové se prali o to, u koho poobědvá, vyšlo najevo, že  může jíst jen čistou polévku.
Vánoční projev nám ukázal v plné nahotě jeho zdravotní stav. Každý průměrný psychiatr vám řekne, že psychická porucha se pozná podle očí pacienta a roky těsného soužití s alkoholem jistě vykonaly své.
Jeho projevy plné zloby, nenávisti, msty a napadání lidí s jiným názorem určitě nesvědčí o psychicky vyrovnaném člověku.
Mozek a játra prostatou panice nenahradíš.
Pánové Mynář, Nejedlý a další z okolí „prezidenta“ Zemana tlačí do druhého volebního období na Hradě. Pokud nebude kandidovat, skončí totiž o žebrácké holi a já si troufám tvrdit, že i hůře. Co nám to vládne z Hradu jsme si mohli přečíst i v New York Times.
I když se možná nepotvrdily zprávy, že za zvolením Miloše stáli Rusové, na každém šprochu pravdy trochu. Minimálně nepřímo přes proruské oligarchy, kterým je spolupráce s Ruskem a nyní také s Čínou prospěšná, byly získány peníze na veškeré Zemanovy kampaně, tedy nejen tu prezidentskou, ale i na spanilé jízdy po našich městech, cestu na konferenci do Řecka a nepochybně i další.
Jestli Zemanovi zůstaly aspoň zbytky rozumu, měl by se na své hradní kámoše vykašlat, v klidu odejít a užívat si důchodu. Nebo je jim natolik zavázán, že už to nejde?
Zemanova Mise byla splněna.
Za ten ponižující odchod zadním vchodem po první neúspěšné parlamentní volbě se už dokonale pomstil. Sociální demokracie, strana postavená na skvělých myšlenkách a úplně špatných lidech, která ho tehdy při parlamentní volbě spíše nepodpořila, je v troskách. Prohlášení „premiéra“ Bohouše o tom, že strana podpoří Zemana v prezidentské volbě, bylo posledním hřebíčkem do rakve ČSSD.
Sociální demokracii, ve které byl členem, ale ani jedinou myšlenku sociální demokracie nikdy nesdílel, zlikvidoval.
Pravici, … tak tu nezlikvidoval, ta se zlikvidovala sama.
Nás občany také dokonale ponížil. Jsme celému světu pro smích, jakého prezidenta jsme si zvolili. Američané nám ale v listopadu minulého roku výrazně pomohli se s tím vyrovnat. Co se týká volby prezidenta, už nejsme největší blbci na světě, už jsme až druzí po USA.
Zatímco Bohouš přišel s hloupým prohlášením o podpoře Miloše, od Andreje jsem takové prohlášení dosud nezaznamenal a postupně zviditelňuje herce Stropnického.
Reklama